×

events op deze dag. Gebruik  «   »  hieronder
Nexit Denktank

Vandaag is het zover: de allereerste debatavond van de Nexit Denktank!

Is de Euro toekomst bestendig? En is het antwoorden vanuit Brussel op allerlei problemen niet altijd “meer Europa”? Of hebben we toch de EU nodig voor onze handelspositie?

Nexit-denktank organiseert vanavond een debat met als sprekers oud DNB bestuurder professor Lex Hoogduin en professor Laurens Sloot. Zij zullen beide een keynote verzorgen en gaan in debat met elkaar en met de zaal.

Paul Buitink zal de avond aan elkaar praten en Chris Aalberts zal verslag doen op zijn Twitter account. Via Geenstijl zal de avond gelivestreamed worden, dus het belooft een mooie avond te worden!

Het onderwerp waar het over zal gaan is:
Euro en EU? Debat over de houdbaarheid van de € en slagvaardigheid van de EU in deze zware tijden.
Lokatie: grote zaal Kruispuntgebouw, Terschellingkade 22 Amersfoort-Vathorst. Ontvangst vanaf 19.00 uur. Start 20.00 uur tot 22.00 uur. De locatie ligt naast treinstation Amersfoort-Vathorst en je kan gratis parkeren naast de locatie. (kijk uit voor de bussluis)

Tickets te verkrijgen via eventbrite. Toegangsprijs € 10 euro inclusief een welkomstdrankje.

Nexit-denktank biedt graag platform aan geïnteresseerden om te netwerken en debatteren over de voor- en nadelen van zowel de EU, als het euro-lidmaatschap. De Nexit-denktank heeft geen relatie met politieke partijen, waardoor deze events ook interessant zijn mocht u gelijkgestemden te willen ontmoeten over partijlijnen heen.

Het belooft een interessante avond te worden! En neem uw vrienden mee!

 



Hier moet je heen!
































En dan






- MEER AGENDA'S -














Share via
Copy link
Powered by Social Snap