×

15  events op deze dag. Gebruik  «   »  hieronder
– OPROEP –

Wil jij helpen, dan kan je je voor een aantal zaken melden:

1. Waarnemer/controleur: zorg dat je op 22 november bij het sluiten van de stembus in jouw stembureau aanwezig bent om getuige te zijn bij het tellen van de stemmen en de controle van de uitslag. Meld je aan via deze pagina:

Aanmelden waarnemer/controleur

2. Aanspreekpunt kieskring: per kieskring (district/regio) zullen wij communicatiegroepen gaan inrichten. Voor deze groepen hebben we aanspreekpunten nodig. Heb jij tijd, zin en de kwaliteiten om zo’n voortrekkersrol op je te nemen, meld je dan aan via deze pagina:

Aanmelden aanspreekpunt kieskring

3. Deskundige: heb jij expertise met betrekking tot verkiezingen in het algemeen en kan en wil jij deze beschikbaar stellen aan dit initiatief, meld je dan aan via deze pagina:

Aanmelden deskundige

4. Administratief: ook zoeken wij vrijwilligers die vanaf huis en in hun eigen tijd, hand-en-spandiensten willen verlenen. De taken zullen vooral administratief van aard zijn. Dit zal absoluut geen fulltime baan worden en je tijd kan je altijd zelf indelen. Vele handen maken licht werk. Wil jij je daarvoor aanmelden, doe dat dan aan via deze pagina:

Aanmelden vrijwilliger

Tweewekelijks zullen we jullie op de hoogte houden met een verkiezingen-journaal. Het doel is om dit te zijner tijd ook live en interactief te gaan doen.

Volg ons via de socials en natuurlijk via onze website want ons motto is:

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap