×

18  events op deze dag. Gebruik  «   »  hieronder
That’s the spirit Winterfestival

Na drie zomerse strandfeesten is het tijd voor een festival. Een winterfestival wel te verstaan. Want het is tijd om onze transformatie te gaan vieren.

We zijn collectief naar binnen gekeerd en hebben ons nest schoongeveegd. Achter onze voordeuren hebben we het werk verricht, en hebben we ons afgeschermd ten behoeve van onszelf. En van binnen gaan we nu naar buiten. Want uit de coconnen kwamen prachtige vlinders, die zijn begonnen met vliegen. De nieuwe wereld ontdekkend. Getransformeerd. En ervaren we in de buitenwereld de verbazingwekkende schoonheid die we in onszelf hebben hervonden.

Sla met ons je vleugels uit! Tijd om te inspireren. Kom met ons feesten op een magische locatie diep in de rafelranden van Rotterdam-West. We gaan naar Weelde, Rotterdam; een prachtig landgoed van bijna twee hectare. Waar je ogen de kost krijgen en er achter elk hoekje weer een nieuw verhaal te wachten staat waar je in kan landen.

Wat kun je verwachten? We nemen je even mee in de sprookjesachtige setting. Een plek waar je met ons een hele dag lang kunt rondfladderen door winterwonderland. Waar je door alle lichtjes even de buitenwereld vergeet en je bij het vuur andere bijzondere zielen ontmoet. Waar we in warmte elkaar opzoeken en JIJ helemaal mag Zijn. Dwarrel mee over het terrein richting de weelderige tuin, het stadsstrand, de talloze ruimtes om te ontdekken en de verschillende food courts met heerlijk eten. De echte festivalvibes!

En bij een festival hoort ook muziek! Of course. Gooi de heupjes los in de circustent, onze betoverende main stage, met een line up minstens zo goed als tijdens onze strandfeesten. Droom je liever weg bij de te gekke bands bij de live stage? Dat kan ook. Want we hebben dit keer nóg meer muziek voor jullie in petto. Dus laat je verrassen. Laat je verwonderen. En toon ons je nieuwe vliegkunsten.

Wanneer? Zaterdag 25 februari
Hoe laat? Van 13:00 tot 23:00 uur
Waar? Weelde RotterdamHier moet je heen!
En dan


- MEER AGENDA'S -


Share via
Copy link
Powered by Social Snap