×

29 oktober 2023


events op deze dag. Gebruik  «   »  hieronder
Verbindings – bazaar

ZONDAG 29 OKTOBER; VERBINDINGS- BAZAAR BIJ DEN BOSCH!!

Het bijzondere karakter van deze Bazaar zit in de manier waarop er wordt afgerekend. Op deze dag is alles mogelijk waarover je het samen eens kunt worden. Dat kan bijvoorbeeld met de elektronische Mycel, Bitcoin, de lokale munt, de (contante ) Florijn, de contante Euro, waardebonnen, ruilen en de I-Owe-You (IOY). Deze IOY is GEEN geld, maar een belofte aan de community van degene die de IOY uitschrijft om ook waarde te leveren.
Wanneer je meer wil weten over de Mycel en de IOY; check Mycells.

BEN JE LID VAN MYCELLS EN WIL JE MEEDOEN ALS KRAAMHOUDER OF ENTERTAINER MELD JE DAN AAN VIA HET SUPPORT@MYCELLS.NET T.N.V. TWEETY ALIAS. Ben je nog geen lid van Mycells dan kun je een gratis account aanmaken op mycells.net.
MENSEN, DIE GEEN AANBOD HEBBEN, MAAR DIE WEL GRAAG OP DE BAZAAR WILLEN KIJKEN EN KOPEN ZIJN HARTELIJK WELKOM! DIT GELDT OOK VOOR NIET-MYCELLS LEDEN! Voor vragen hierover graag een pb naar Arend, Gaby of CeeHaa

Locatie:
Op het erf van zuivelboerderij ‘De Puurste Zuivel’ van boer Carel en levenspartner Jeannette in combinatie met groenten en fruit van bevriende tuinder Arend. Er zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden voor het opbouwen van kramen.
Tijd:
11.30 – 12.00 uur; Opening Bazaar en presentatie
12:00 – 16:00 uur; Bazaar
10.00 – 11.30 uur; Opbouw kramen
Entree:
2,50 Euro. Koffie/Thee is gratis
Share via
Copy link
Powered by Social Snap